Inloggen
NAVIGATIE
28.07

Onjuiste berichtgeving over het voortbestaan van de naam JAVA in de pers

De afgelopen dagen is er in enkele dag- en vakbladen een onjuist beeld ontstaan over het gebruik van de naam JAVA Foodservice. Wij hechten er belang aan daar duidelijkheid over te verschaffen aan onze collega’s en klanten.

 

Sligro Food Group zal in de toekomst vanuit 2 verschillende formules en commerciële en operationele organisaties de markt bewerken. Dat zijn JAVA Foodservice, dat zich primair richt op de institutionele markt (zorginstellingen, collectiviteiten en cateraars), en het nieuw te vormen Sligro-ISPC, dat zich primair richt op horeca en grootverbruik. Er zal zeker vanuit historie nog wel wat overlap zijn en blijven maar dit zijn de primaire focussegmenten voor beide organisaties.  

 

Alle shared services zullen vanuit Rotselaar worden georganiseerd onder de naam Sligro Food Group Belgium. De website www.sligrofoodgroup.be is inmiddels live.

 

Vanuit onze locatie te Rotselaar zullen vanaf heden dus zowel JAVA Foodservice als Sligro Food Group Belgium actief zijn. De naam JAVA Foodservice blijft dus gewoon bestaan in tegenstelling tot berichten in de pers de afgelopen dagen.

 

Inmiddels is het nieuwe ruim 4.000 m2 grote diepvries DC voor JAVA Foodservice in gebruik genomen. Het komend jaar zullen de kantoren en het bestaande DC worden uitgebreid om de groei van JAVA Foodservice alsmede de rol van shared services te kunnen opvangen. De integratie van ISPC binnen Sligro Food Group Belgium is inmiddels opgestart, net als de planning van de aanvang van de bouw van Sligro-ISPC te Antwerpen.