Inloggen
NAVIGATIE

Komen JAVA Foodservice en Sligro in elkaars vaarwater? 

 

 

Erik Veyt (COO en hoofddirectie JAVA): “Onderschat het verschil in aanpak tussen de horeca en de institutionele foodservice niet. De organisatie, hun noden en vragen van een professionele foodservicekeuken is in veel opzichten verschillend van deze van horecabedrijven. 

 

  • - Een institutionele klant verwacht dat we met hem meedenken op verschillende terreinen: het evenwicht tussen kwaliteit en budget, dieetvoorschriften, allergenenadvies, waste management etc. De totaalservice speelt een zeer belangrijke rol.
  • - De horecasector is heel anders georganiseerd en kan zich veel meer vinden in een Sligro-concept dat zeer flexibel werkt. Dit neemt natuurlijk niet weg dat we de JAVA-klanten met veel plezier zullen bedienen in de Sligro cash & carry.”  

 

Koen Slippens: "In Nederland is dit gelijkaardig, binnen onze groep bedient Van Hoeckel al jarenlang de institutionele klanten. Ze hebben een eigen commerciële organisatie met een eigen aanpak naar hun klanten. Dit neemt niet weg dat men gebruikmaakt van de gemeenschappelijke facilities van Sligro zoals logistiek, IT en HR. Dit kan men vergelijken met de rol van JAVA in België, waarbij JAVA bovendien ook nog de verantwoordelijkheid krijgt voor het opzetten van de achterliggende diensten in België.”

 

 

Terug naar "Samen sterk"