Inloggen
NAVIGATIE

CUBZZ koffie is een feit!

Dagelijks 19,5 miljoen kansen om te kiezen voor CUBZZ! 19,5 miljoen mogelijke kansen voor een kind

 

Met de lancering van deze koffie is de CUBZZ-familie een toegankelijk top product rijker. Net zoals de chocomelk, is ook deze koffie het kwalitatieve alternatief met een verhaal.


Dankzij JAVA's samenwerking met CUBZZ krijgt de consument vanaf vandaag de keuze om kinderen te helpen door voor de authentieke en duurzame kwaliteitskoffie van CUBZZ te kiezen.


01141086        GEMALEN ESPRESSO KOFFIE      GEMALEN MOKKA KOFFIE


Beschikbaar in 3 varianten (Dessert, Mokka en Espresso) is er een CUBZZ-koffie voor ieders smaak. Zoals alle CUBZZ-producten gaat ook de opbrengst van de koffie integraal naar een project dat kinderen ondersteunt, en dat jij zelf kunt kiezen. Kansen creëren voor kinderen was nog nooit zo gemakkelijk: drink CUBZZ-koffie en maak een verschil!

 

CUBZZ is heel fier dit hoogwaardige product aan de CUBZZ-familie toe te voegen. Een topproduct dat alle CUBZZ-waarden onderschrijft én waarvan er meer geld overblijft om kinderen te helpen.

 

De lancering van de eerste CUBZZ-koffie is niet alleen cruciaal om nog meer kansen voor kinderen te creëren, maar ook voor het immense potentieel dat koffie biedt om het CUBZZ-verhaal tot bij de consument te brengen.


Lees hier de CUBZZ-koffiefacts!