Inloggen
NAVIGATIE

People

JAVA heeft een actieve aankoop- en besteldienst, bemand met gedreven en zeer ervaren categorie buyers, assistent-buyers en vooraadbeheerders-bestellers

Category management

Er wordt gewerkt volgens de principes van category management waardoor we steeds de juiste alternatieven in ons gamma hebben, voor elk segment van de foodservice markt, en op de hoogte zijn van de nieuwe trends op de markt.

Ons huismerk, Rico PROFESSIONAL©, is daar een resultaat van. Gecreëerd om beter de noden van de markt in te vullen; het perfecte evenwicht tussen prijs en kwaliteit.

 

Maar we besteden zeker evenveel aandacht aan de samenwerking met de belangrijke A-merken in de foodservice markt. Want zij zijn de drivers van innovatie en productontwikkelingen. En voor hen zijn wij, JAVA Foodservice, de weg naar u, de klant. De perfecte balans.

Non-food producten

En ook op de non-food producten leggen we de nodige focus. Want de HACCP-normen zijn even belangrijk in een keuken als de juiste ingrediënten gebruiken. Dus ook voor onderhouds-, verpakkingsproducten en klein keukenmateriaal voor de grootkeuken kan u bij JAVA terecht.

Aankoopgroeperingen 

Daarnaast maakt de JAVA Aankoopdienst ook deel uit van een aantal nationale en internationale aankoopgroeperingen.

Zo kunnen we ook de prijsevoluties van de grondstoffen in binnen- èn buitenland zo kort mogelijk kunnen opvolgen.

Steeds met als doel op de meest economische manier goederen aan te kopen voor de boeiende maar zeer competitieve markt van het grootverbruik.

Door lid te zijn van deze aankoopgroeperingen kunnen we u permanent een aantal import-merken aanbieden met een brede waaier aan producten (groenten en fruitconserven, diepvriesgroenten, smaakversterkers, onderhoudsproducten …) die dagelijks nodig zijn in een grootkeuken.

Besteldienst en voorraadbeheerders  

Al deze goederen worden op de best mogelijke manier besteld door de bestellers-voorraadbeheerders. Zij hebben een constante focus op de juiste stockvoorraden maar mèt de langst mogelijke houdbaarheid van de producten; zodat uw bestellingen telkens zo perfect mogelijk kunnen uitgeleverd worden.

Zo dragen we met z’n allen bij aan de hoge servicegraad die JAVA al jaren aanbied aan haar klanten.